Disclaimer

Algemeen

De webshop van Hortiparts bevat informatie over de aangeboden producten van Hortiparts en de geleverde diensten door Hortiparts.

Hortiparts behoudt zich het recht voor, zonder voorafgaande berichtgeving, veranderingen aan te brengen op deze webshop, zoals het toevoegen van nieuwe producten, het verwijderen van bestaande producten en het doorvoeren van prijswijzigingen.

Beperking aansprakelijkheid

Hortiparts besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de weergegeven producten en informatie. Toch kunnen er, ondanks deze zorgvuldigheid onjuistheden of onvolledigheden ontstaan. Hortiparts is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onjuistheden.

U kunt aan de inhoud van deze webshop geen rechten ontlenen. Uiteraard zal Hortiparts een fout of onjuistheid in deze webshop zo snel mogelijk herstellen.

Er kan geen aansprakelijkheid voor de inhoud van dit document worden geaccepteerd.

Auteursrecht

Deze webshop, het ontwerp, de tekst, logo’s en afbeeldingen, alsmede de vorm hiervan vallen onder het auteursrecht van Hortiparts. Zonder schriftelijke toestemming van Hortiparts is het niet toegestaan materiaal van deze webshop te kopiëren en te gebruiken voor andere doeleinden. Dit is schending van het eigendomsrecht.

Hortiparts aanvaardt geen aansprakelijkheid voor websites van derden (links naar onze webshop) en door derden gehanteerd privacybeleid.

Horti-Parts Tuinbouwbenodigdheden

Meerdere pallets bestellen? Bel ons voor korting!